כשר בהשגחת בד''ץ

מתכון לעוגת תבלינים

עוגה קלה מאוד להכנה, שאי אפשר להפסיק לאכול אותה, ריח התבלינים מתפזר בכל הבית ונותן תחושה של חגיגה בלתי נגמרת .

ניתן להחליף הקמח בפרורי לחם או בקמח מצה (מתאימה מאוד גם לחג הפסח).

 תבנית אפיה מספר 26 עגולה או מרובעת.

מרכיבים :

 1 כוס סוכר

1 כוס קמח או  כוס פירורי לחם או כוס קמח מצה

3/4 כוס שמן

חצי כוס יין אדום מתוק

4 ביצים

1 אבקת אפיה

כוס קוקוס

כף קינמון

100 גרם פיצפוצי שוקולד או חפיסת שוקולד מריר כתוש

חצי כפית ציפורן

רבע כפית זנגביל

רבע כפית אגוז מוסקט

100 גרם אגוזי מלך קצוצים

2 תפוחי עץ (לא משנה איזה זן )חתוכים לריבועים קטנים עם הקליפה.

אופן ההכנה :

מערבבים היטב בקערה את המרכיבים הבאים: ביצים, סוכר, שמן ויין. מוסיפים תבלינים- קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט, זנגביל, קוקוס ופצפוצי שוקולד. בהדרגה מוסיפים קמח ואבקת אפיה ולבסוף את האגוזים הקצוצים והתפוחים החתוכים.שופכים התערובת לתבנית אפיה משומנת ואופים בחום 180 מעלות כ-40 דקות. מקשטים באבקת סוכר…תהנו…

עוגת תבלינים היא עוגה נהדרת לשילוב באירועים, בר ממתקים ליום הולדת למשל, המקושט בעוגות מזן זה הוא הברקה והצלחה בטוחה

טל' : 050-5566605       |       מייל : info@balimatok.co.il       |       אלישי
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates