כשר בהשגחת בד''ץ

מתכון לעוגת דבש

חגים הם בדיוק הזמן שבו מתרפקים על מתכונים משפחתיים מפעם ואם נשאר מעט דבש מראש השנה זה הזמן לנצל עד הטיפה האחרונה.

התוצאה:עוגת דבש עשירה ועסיסית.

מרכיבים :תבנית בקוטר 28 ס”מ או סיר פלא לאפיה.

4 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס דבש

1 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים או נס קפה או מים

1 כפית קינמון

1/2 כפית ציפורן

3 כוסות קמח

1 אבקת אפיה 1 כפית אבקת סודה לשתיה

אופן ההכנה: מפרידים חלבונים וחלמונים,

מקציפים חלבונים עם 1 כוס סוכר לקצף נוקשה ,מניחים בצד ,

מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים עם השמן,הדבש,מיץ התפוזים,קינמון וציפורן,מנפים יחד קמח  אפיה וסודה לשתיה ,מוסיפים את קצף הביצים לתערובת בתנועות עטיפה עד שמתקבלת עיסה אחידה,אופים  40 דקות בתנור שחומם מראש כ180 מעלות,מצננים ומקשטים באבקת סוכר.

 בא לי מתוק מאחל חג שמח לכל תושבי בית שמש והסביבה.

עוגת הדבש תתאים לכם לאירוע הבא בדיוק, תכינו את עוגת הדבש ותעמיסו אותה על בר מתוקים או בר קינוחים, והיא תקשט לכם אותו באופן מושלם!

טל' : 050-5566605       |       מייל : info@balimatok.co.il       |       אלישי
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates